Opleidingen

In ons opleidingscentrum in Oud-Vossemeer geven wij het hele jaar door opleidingen en trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, EHBO, reanimatie en VCA. Naast dit brede aanbod van opleidingen en trainingen geven wij diverse ANWB-opleidingen zoals VB 1, VBA en Marifoon.

Een ongeluk gebeurt altijd onverwachts. In een dergelijke situatie is het niet alleen geruststellend om te weten hoe te handelen: het kan juist erger leed voorkomen en zelfs levens redden!
Als er in uw omgeving een ongeval gebeurt weet u dan hoe te handelen?
Wij helpen u graag de vaardigheden en kennis op peil te brengen/te houden om de juiste eerste hulp te kunnen verlenen.
Dit doen wij door het volgende cursusaanbod.

  • BHV opleiding (2 dagen) (Code 95 bijscholing optioneel)
  • Herhaling BHV (1 dag of 2 avonden) (Code 95 bijscholing optioneel)
  • EHBO cursus (
  • EHBO herhaling (2 dagen per jaar) (te combineren met herhaling BHV)
  • Reanimatiecursus

Bekijk hier onze agenda met opleidingen

Praktijk

Om de theorie in praktijk te brengen hebben wij diverse praktijklokalen in ons opleidingscentrum. Zo oefenen we BHV en EHBO-situaties in de praktijk waarbij onze gecertificeerde instructeurs aanwijzingen en tips kunnen geven. Tevens worden er met regelmaat LOTUS slachtoffers uitgenodigd om u een ontmoeting te geven met de werkelijkheid.

 

Watersport.

Watersport en veiligheid zijn nauw verwant aan elkaar, daarom heeft Elon Brandbeveiliging een samenwerking opgestart met Sub Ocean Service om ook diverse watersportopleidingen en duikopleidingen te kunnen verzorgen.
Voor meer informatie over deze opleidingen klikt u hier.