Aanmeldformulier voor contractonderhoud.

Wij willen u danken voor uw interesse in een onderhoudscontract bij Bosters van Wezel B.V.  om te zorgen dat uw gegevens juist worden ingevuld/gecontroleerd vragen wij u dit aanmeldingsformulier volledig in te vullen.

Wij bieden u de volgende onderhoudscontracten aan, wilt u aanvinken voor welk contract u kiest zodat wij de juiste documenten naar u kunnen toesturen. Tevens kunt u aangeven welke categorieën u wilt laten onderhouden, bij 3 of meer categorieën ontvang u ook een pakket korting op ons totale assortiment, de korting welke genoemd word is geldig op onze bruto prijzen, indien u specifieke prijsafspraken heeft gemaakt zijn dit de geldende prijzen en zal er geen korting worden verstrekt op de artikelen met een prijsafspraak.

De korting word verleend indien de producten bij voortduring onderhouden worden volgens de geldende normeringen.

NEN2559 onderhoud van draagbare blustoestellen
NEN2659 Onderhoud van verrijdbare blustoestellen.
NEN671-3 Onderhoud brandslanghaspels met een vormvaste slang
NEN1594 Onderhoud droge blusleiding
ISSO0079 Onderhoud noodverlichting
EHBO materialen vallen onder zorgplicht vanuit ARBO wetgeving.
NEN-EN-ISO-IEC17024 Vakbekwaamheid veiligheidsopleidingen.

Aanmeldformulier contract.
Welk type contract wenst u. *
Welk categorieën wilt u laten onderhouden/afnemen.
Nieuwsbrief

 

Duurzaamheid in de brandbeveiliging?!

Duurzaamheid in de brandbeveiliging?!

De in/verkoopkant van het geheel

Wat betekend duurzame in/verkoop voor mij, duurzaamheid is denken over de toekomst en met zo min mogelijk belasting voor veiligheid, milieu en omgeving een zo goed mogelijk product/dienst neerzetten.

Ik ga eerst in op de keuze voor FLUOR vrije producten uit Duitsland.

Vaak wordt er bij de bouw al gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten, maar op het einde wanneer het om brandblussers gaat word veelal nog gekeken naar het meest voordelige product.

Het voordeligste product is echter wel vaak erg milieu belastend, bevatten PFOA achtige stoffen om de blussing te versterken, dit is bovenal een goedkopere oplossing. Korte termijn winsten zijn hiermee makkelijker te behalen. Maar het milieu is hier van ondergeschikt belang. Hier heeft onze organisatie een intern omslagpunt in bereikt.

Wij werken al 27 jaar samen met FLN Feuerlöschgeräte Neuruppin Vertriebs-GmbH

een fabriek die in Duitsland is gevestigd, dit doen we omdat de producten van hoge kwaliteit zijn waardoor deze lang mee kunnen gaan.

De innovatie van deze fabriek is uitmuntend te noemen, waardoor wij als eerste in Nederland over zijn gestapt naar FLUOR vrije blussers meer informatie hierover vind u op FLUORvrij blussen.

Ook zijn deze blussers geschikt voor het bestrijden van kleine branden van li accu’s bijvoorbeeld van een telefoon, laptop, E-bike, hoverboard en powerbanks
Dus door om te schakelen naar FLUOR vrij werken probeer ik duurzaam te zijn, geen FLUOR betekend minder milieubelasting, maar tegelijk naar de toekomst van brandbeveiliging te kijken.

Helaas is op dit moment niet elk risico zonder FLUOR af te dekken, omdat branden van vloeistoffen nog een te grote hoeveelheid fluorvrij schuim nodig hebben zijn we genoodzaakt hier alsnog fluorhoudend schuim te plaatsen omdat deze blussers een hoge bluskracht hebben op vloeistoffen.

De wens van ons en de fabriek is om voor einde van dit jaar een degelijke vervanger te hebben voor vloeistofbranden waar geen FLUOR meer in de blusstof zit.
De branches waar wij momenteel al een volledige oplossing hebben voor FLUOR vrij en dus ultiem milieuvriendelijke brandbeveiliging zijn:

Horeca
Woningbouw
Agrarische sector
Detailhandel
Kinderopvang
Levensmiddelen industrie
Alle branches met kantoorfunctie

Zoals u ziet zijn wij al volop bezig met de brandbeveiliging voor de toekomst, echter kunnen wij dit niet alleen.
Wij hebben uw hulp nodig om duurzaamheid ook in de brandbeveiliging te laten wortelen.

Wilt u ons helpen? neem dan contact op en wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ronald Bosters
Directeur Bosters van Wezel B.V. (ELON Brandbeveiliging)

Coronaprotocol.

Uiteraard staan wij te springen om met u weer aan de slag te gaan voor de opleidingen. Helaas is het zover nog niet. Wij zullen weer starten met de opleidingen zo snel de scholen weer vrijgegeven worden om les te geven.
Naar aanleiding van de 1,5 meter samenleving hebben wij de nodige veranderingen doorgevoerd, zodat wij u veilig en risico beperkend les kunnen geven.

Hierbij moet u denken aan herinrichten van ons opleidingscentrum, en aanpassing van ons cursusprogramma voor kleine groepen.

Hoe ziet die 1,5 meter samenleving eruit bij ons bedrijf?

  • De groepen worden verkleind naar maximaal 8 personen per groep.
  • Er worden maximaal 2 groepen per dag les gegeven. (niet tegelijk)
  • Elke cursist heeft een eigen tafel met eigen opleidingsmaterialen (reanimatietorso, kunstarm/kunstbeen eigen verbandmateriaal etc.).
  • Door met een E-learning van het NIBHV te werken, kunnen we ook de cursustijd verkorten, en dankzij de kleine groepen is er meer ruimte voor individuele training waar nodig, zodat we toch de kwaliteit blijven geven die u van ons verwacht.
  • In Company opleidingen worden voorlopig niet gepland en gevraagd om deze alsnog bij ons op het opleidingscentrum plaats te laten vinden, dit omdat we daarmee ook onze werknemers een veilige ruimte kunnen bieden.
  • Alle cursisten met gezondheidsklachten verzoeken wij om thuis te blijven en zo snel mogelijk aan te geven.

Wij gaan er zorg voor dragen dat uw BHV’ers en EHBO’ers dit jaar op een veilige, kwalitatieve manier hun herhaling kunnen volgen en kunnen handelen in geval van nood.
De flexibiliteit die we hierin kunnen bieden en nodig hebben, is een samenwerking die wij als partner van veiligheid in uw bedrijf graag geven en ontvangen.

Opbouw van de Herhalingscursus.

De herhalingscursus zal anders in elkaar zitten dan u van ons gewend bent, door de 1,5 meter samenleving kunnen wij geen uitgebreide oefening laten plaats vinden.
Echter in plaats van de uitgebreide oefening bieden wij u een E-learning aan zodat de theorie herhaald wordt. Door deze E-learning wordt de herhalingsdag gehalveerd en hoeft u alleen de praktische handelingen af te toetsen met onze instructeurs.

Voor aanvang van de praktische Eerst hulpvaardigheden zult u samen met onze instructeur uw eigen rescue Anne voorzien van nieuwe luchtwegen en een gedesinfecteerd gezicht, (hierdoor bent u er 100% zeker van dat er nieuwe longen in de reanimatiepop zijn geplaatst.)

Aan het eind van het praktische deel wordt u gevraagd de longen en het gezicht te verwijderen, het gezicht deponeert u in de gereedstaande bak voor gezichten, de luchtwegen deponeert u in de afvalbak.

De herhaling van brandcompetenties vinden gedeeltelijk buiten plaats en gedeeltelijk binnen, Elke cursist zal de volgende competenties uitvoeren.

  • Blussen vaste stoffenbrand met brandslanghaspel.
  • Blussen beginnende vloeistofbrand met CO2
  • Deurprocedure bij brand (toe of afdraaiend)
  • De competentie Ontruimen wordt klassikaal uitgevoerd via 2 oefeningen.

Wij wensen u in deze moeilijke tijden veel kracht toe en zien u graag op een van onze opleidingen in Oud Vossemeer.

Agenda met opleiding bijgewerkt.

De agenda met opleidingen BHV/EHBO/VCA is weer gevuld.

klik op Agenda om bij ons actuele aanobd terecht te komen.

Diverse geplande opleidingen staan open voor inschrijving,
wees er snel bij want vol = vol.