Over ons

Bosters van Wezel b.v. is een bedrijf dat sinds 1975 actief is in de brandbeveiliging.
In de loop der jaren is het producten aanbod aanzienlijk gegroeid, waren het aanvankelijk alleen maar  de kleine blusmiddelen (Bosters van Wezel importeert het eigen merk ELON vanuit Duitsland),inmiddels levert Bosters van Wezel b.v. een compleet pakket  brandbeveiligingsproducten alsmede producten t.b.v. van de bedrijfshulpverlening.

Kwaliteit en milieu

Omdat kwaliteit en milieu leidend zijn voor onze bedrijfsvoering zijn hier veel investeringen voor gedaan. Zo hebben wij vanaf juni 2020 als eerste REOB erkend bedrijf de overstap gemaakt naar fluor vrij blussen op alle posities waar dit mogelijk is.

U vindt diverse milieuvriendelijke producten in ons assortiment. De F500 serie is hiervan de minst schadelijke voor het milieu zonder aan bluskracht in te boeten. Alle BHV-materialen die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en Europese producten. Wij bieden op deze producten daarom een garantie tot wel 10 jaar.

Certificering

Bosters-van Wezel B.V. is een REOB (Regeling Erkende Onderhouds Bedrijven) erkend bedrijf en lid van de Federatie Veilig Nederland. Mede hierdoor staan we steeds vooraan in de rij als er nieuwe ontwikkelingen op brandbeveiligingsgebied staan te gebeuren. Onze acutele certificaten kunt u opvragen via info@elonbrandbeveiliging.nl

Certificeringen die in bezit zijn van Bosters van Wezel B.V.

  • REOB certificering voor onderhoud aan handbrandblussers + Brandslanghaspels + Bluswagens +  Droge Blusleidingen
  • Onderhoud en nazorg van Noodverlichtingsinstallaties.
  • NIKTA gecertificeerd examencentrum.
  • Oranje kruis gecertificeerd opleidingscentrum.

BHV-materialen

U kunt bij ons terecht voor de levering van BHV-materialen zoals brandblussers, EHBO trommels en AED-apparaten. Daarnaast voorzien wij u van noodverlichting, ADR materialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, blusstoffen en brandweermateriaal.

Veiligheidsopleidingen

Ook voor diverse veiligheidsopleidingen bent u bij ons aan het juiste adres,

Het opleidingscentrum voldoet aan alle normen er worden dan ook examens voor diverse organisatie afgenomen o.a. NIKTA (Bhv opleidingen) -oranje kruis (EHBO) – hartstichting (reanimatie)-

Voor de bedrijfshulpverlening en de EHBO opleidingen hebben we speciaal ingerichte lokalen waar de opleiding de praktijk zeer dicht benadert, mede door gebruik te maken van lotus slachtoffers waant u zich in een werkelijke ongevalssituatie, Bel 0166-672623 voor meer info of zie ons overzicht met opleidingen.